Sopronhorpács: Receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Sopronhorpács klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 239 fő
  • Képek - 3024 db
  • Videók - 60 db
  • Blogbejegyzések - 61 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Sopronhorpács klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sopronhorpács klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 239 fő
  • Képek - 3024 db
  • Videók - 60 db
  • Blogbejegyzések - 61 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Sopronhorpács klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sopronhorpács klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 239 fő
  • Képek - 3024 db
  • Videók - 60 db
  • Blogbejegyzések - 61 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Sopronhorpács klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sopronhorpács klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 239 fő
  • Képek - 3024 db
  • Videók - 60 db
  • Blogbejegyzések - 61 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Sopronhorpács klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Receptek

Ezt a témát Pintér Imréné indította 15 éve

Kedvenc receptek, akár nagyanyáink régi bevált sütije, vagy a nemzetközi konyha finomságai és újdonságok.

Hozzászólások eddig: 1

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Pintér Imréné üzente 15 éve

Farsangi fánk
Hozzávalók:
60 dkg liszt, 4 dl tej, 3 dkg élesztő, 6 db tojássárgája, 6 dkg vaj, 6 dkg kristálycukor, 2 cl rum, só, olaj a sütéshez, baracklekvár, porcukor, vaníliás cukor
Elkészítés:
1. megkelesztjük az élesztőt:
2. kikeverjük a tojássárgáját kristálycukorral és rummal
3. felolvasztjuk a vajat
4. lisztet, langyos tejet, megkelt élesztőt, felolvasztott vajat hozzáadjuk a kikevert tojássárgájához
5. fakanállal összedolgozzuk a tésztát, amíg hólyagosodni nem kezd
6. belisztezzük a tészta tetejét, konyharuhával letakarjuk és kelesztjük
7. megkelt tésztát lisztezett felületen ujjnyi vastagra nyújtjuk
8. fánkszaggatóval kivágjuk a tésztát, lisztezett felületre helyezzük, letakarjuk és pihentetjük
9. fánk közepét két ujjunkkal összenyomjuk
10. fedő alatt, nem forró olajban átsütjük a fánk egyik oldalát
11. megfordítjuk a fánkot, majd fedő nélkül átsütjük a másik felét is
12. tálalás előtt a fánk közepére lekvárt rakunk, megszórjuk porcukorral és vaníliás cukorral

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu